Siniša Produkt d.o.o. & Ontario trgovina d.o.o. proizvođač je i distributer vlastitog branda dječje odjeće pod nazivom „ONTARIO“ od 1992. Godine. . Brand je stekao prepoznatljivost temeljem ustrajnosti na kvaliteti i udobnosti, te pokazao dosljednost prilikom dizajniranja modela koji naglašavaju kvalitetu,dizajn, pristupačnost i jednostavnost.

Ontario u ponudi nudi kompletan program odjeće za djecu od rođenja pa sve do 14 godina starosti. Kompletan asortiman koji je u ponudi proizveden je isključivo u vlastitim proizvodnom pogonu.

Zajedno s franšiznim partnerima Ontario trgovina d.o.o. najveći je specijalizirani proizvodno-prodajni lanac dječje odjeće u Hrvatskoj.

Kroz više od 25 poslovnica diljem Hrvatske, ONTARIO TRGOVINA d.o.o. nudi više od 20 000 različitih artikala.

Vizija

Naša vizija je da kao vodeći proizvođač dječje odjeće damo maksimalan doprinos kvaliteti i pristupačnosti tj. dobrobiti naših najmlađih...Stvaramo značajnu tvrtku koja uz kupce sretnim i zadovoljnim čini i svoje zaposlenike. Cilj nam je stvoriti tvrtku koja će u isto vrijeme biti inovativna kada je u pitanju tehnologija, a tradicionalna kada je u pitanju poštivanje naše djece. Dugoročna vizija nam je postaviti jednake standarde kako u Hrvatskoj tako i u ostalim zemljama EU te stvaranje dodatne vrijednosti.

Misija

Ulažemo sva znanja, iskustvo i trud kako bismo zadovoljili cjelokupne potrebe naših kupaca. Taj cilj ostvarujemo nudeći širok asortiman uvijek raspoloživih proizvoda kroz razgranatu mrežu poslovnica i dostupnosti naših proizvoda svim kupcima. Pri tome posebnu pažnju pridajemo stalnom pružanju visoke kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo, dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg osoblja te pristupačnom odnosu s kupcima. Vrijednosti

Dugoročno zadovoljstvo kupaca
Jamstvo kvalitete proizvoda
Širok asortiman proizvoda
Stručnost zaposlenika
Integritet,poštenje,FairPlay

KONTAKTIRAJTE NAS
Ime i prezime(*)
Upišite ime i prezime.
Email(*)
Upišite email
Telefon(*)
Upišite telefon
Dodatne napomene
Invalid Input
Suglasan sam s politikom zaštite osobnih podataka(*)
Suglasan sam s politikom zaštite osobnih podataka
Upišite sigurnosni kod(*)
Upišite sigurnosni kod Upišite sigurnosni kod